top of page

WERKWIJZE

Elke onderneming is anders. We komen dan ook graag eerst langs om persoonlijk kennis te maken en verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Verder willen we betrokken zijn en laten wij dat ook zien. Niet een afstandelijke jaarrekeningcontrole, maar een betrokken audit van uw onderneming gericht op het  ‘in control’ zijn

​Kwaliteit

Wij verstrekken zekerheid aan de ondernemer en aan derden. De waarde van onze controleverklaring is helder, onze kwaliteit van de controle staat voorop. De Wet Toezicht Accountantsorganisaties bepaalt dat accountantskantoren die wettelijke controles verrichten aan strenge eisen moeten voldoen. Onze kwaliteit is dus voor een groot deel gewaarborgd door onze AFM-vergunning en het daarmee samen­hangende stelsel van kwaliteitsbeheersing.

SRA

Wij zijn lid bij de SRA. Dit is een netwerk­organisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren. Met praktische en strategische onder­steuning versterkt de SRA de bedrijfsvoering van aangesloten kantoren. SRA geeft ons brede ondersteuning op allerlei gebieden. Deze samenwerking maakt dat wij kennis, ervaring en kunde in huis hebben.

NBA

De accountants zijn ingeschreven bij de NBA. De NBA biedt hoogwaardige opleidingen en hier kunnen we terecht met complexe vraagstukken. Middels deze maatregelen kunnen wij voldoende kwaliteit waarborgen.

Dossiervorming

Voor onze dossiers maken we gebruik van SAAS oplossingen en hedendaagse software als MLE en Office 365. Met MLE controle bouwen wij uw controledossiers op conform de controlestandaarden. Deze controlestandaarden (NV COS) zijn integraal opgenomen in MLE controle. De risicogerichte controleaanpak is volledig gebaseerd op de regelgeving.

bottom of page